Welkom!


Ik ben Dalia Zaltron,
geboren in Italië en woonachtig in Amsterdam.

Gefascineerd door wat mensen beweegt en bezielt, wandelde ik eerst mijn weg in de Dans- en Theaterwereld, waar lichaamstaal en intentie 'the spirit' centraal staan. Daardoor kwam ik terecht in de Yoga die voor mij energie, bewustzijn en vooral ruimte betekent, in lichamelijke en geestelijke zin.

Gecertificeerd Iyengar Yoga docent (Iyengar Yoga Opleiding Amsterdam/India) geef ik yogales met veel plezier. Mijn Yoga is compleet onder de invloed geraakt van Ayurveda, ik praktiseer dan ook AyurYoga.

Verder geboeid door ons lichaam, een schatkist vol vitaliteit en opgeslagen informatie uit ons leven, ben ik opgeleid als Ayurvedische Massagetherapeut aan de 'Hogeschool Ayurveda Geneeskunde Nijmegen'. Tevens opgeleid als Ayurvedic Diet en Lifestyle consultant aan de 'Academy of Ayurvedic Studies ' (nu Delight Academy) en daar afgestudeerd met de Beroepsopleiding Ayurveda Practitioner. Mijn stage heb ik in de ayurvedische kliniek van Dr. A. Rao en Dr. Deepa in Pune/India gelopen.

Mijn koers kruisde met Lomilomi Hawaiiaans Bodywork die ik volledig herken en omarm. Bij Malamalomi/Amsterdam werd ik een zeer gelukkige Lomilomi Practitioner. Met Amira Segal en Karin van Herwijnen, mijn leraressen, geven we samen 4 handen sessies.

Het stroomt door mijn heel werk heen wat ik leerde van D. Van Howten/Santa Fé met Life Impression Bodywork. Zijn meesterlijke werkmethode integreert Craniosacraal, Feldenkrais en Ayurveda leer.

Ik kom dus uit Italië: landschap.
Elke klant is een geheel ander landschap.
Ons lichaam is het landschap voor geest en ziel.
Via het fisieke kom je ook naar alles wat niet fisiek is.
Met beide werk ik. En dit maakt me diep gelukkig.
Bodywork beyond words and beyond the body.

Dalia Zaltron
Natuurgeneeskundige therapeut
KvK nr.: 34312546
BATC beroepsregistratie nr.: BR-1250
AGB Zorgverleners code: 90039048
AGB Praktijk code: 90017533
Klacht- en Tuchtrecht nr: KB 0905.0668
BTW nr.: 222562535B01