Welkom!


Ik ben Dalia Zaltron, geboren in Italië en woonachtig in Amsterdam.

Gefascineerd door wat mensen beweegt en bezielt, heb ik mijn weg eerst in de Dans- en Theaterwereld bewandeld, waar lichaamstaal en intentie 'the spirit' centraal staan. Daardoor kwam ik terecht in de Yoga die voor mij energie, bewustzijn en vooral ruimte betekent, in lichamelijke en geestelijke zin.

Inmiddels ben ik gecertificeerd Iyengar Yoga docent (Iyengar Yoga Opleiding Amsterdam/India) en geef met veel plezier yogales.

Verder geboeid door ons lichaam, een schatkist vol vitaliteit en opgeslagen informatie uit ons leven, ben ik opgeleid als Ayurvedische Massagetherapeut aan de 'Hogeschool Ayurveda Geneeskunde Nijmegen'. Tevens opgeleid als Ayurvedic Diet en Lifestyle consultant aan de 'Academy of Ayurvedic Studies' en daar afgestudeerd met de Beroepsopleiding Ayurveda Practitioner. Mijn stage heb ik in de ayurvedische kliniek van Dr. A. Rao en Dr. Deepa in India gelopen.

Mijn koers kruisde met Lomilomi Hawaiaans Bodywork die ik herken en omarm. Bij Malamalomi/Amsterdam werd ik dan ook Lomilomi Practitioner.

Het stroomt door mijn werk heen wat ik leerde met Life Impression Bodywork van D. Van Howten/Santa Fé in zijn 'advanced fusion' van Craniosacraal, Feldenkrais, Ayurveda.

Ik kom dus uit Italië: landschap.
Elke klant is een landschap.
Het lichaam is het landschap voor geest en ziel.
Via het fisieke kom je ook naar alles wat niet fisiek is.
Met beide werk ik. En dit maakt me diep gelukkig.

Dalia Zaltron
Natuurgeneeskundige therapeut
KvK nr.: 34312546
BATC beroepsregistratie nr.: BR-1250
AGB Zorgverleners code: 90039048
AGB Praktijk code: 90017533
Klacht- en Tuchtrecht nr: KB 0905.0668
BTW nr.: 222562535B01