Abhyanga

Totale lichaamsmassage

De traditionele échte indiase oliemassage, bij uitsteek geschikt om de toxinen in de lichaamsweefsels los te maken en af te voeren. Al je cellen verjongen daarmee op een natuurlijke wijze. Tijdens de massage worden er ayurvedische kruidenoliën warm op het lichaam angebracht.

Het gebruik ervan combineert de heilzame effecten van massage met de geneeskrachtige werking van medicinale kruiden. Beide stimuleren de huidfuncties, versterken de regeneratie van de lichaamsweefsels, activeren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen. Ayurvedische kruidenoliën werken op directe wijze in op het huid en komen ze al binnen enkele minuten in het bloed terecht. Zodoende bevorderen ze de natuurlijke zuiveringsprocessen van het lichaam, waardoor verstoringen en blokkades opgeheven worden en het immuunsysteem beschermd en versterkt wordt. De keuze van de medicinale oliën is afgestemt op je lichaamsbouw, constitutie en eventuele klachten, want Ayurveda werkt 'op maat'. Het is een diep ontspannend en therapeutische massage, wanneer het met regelmaat ontvangen wordt, voorkomt het vele kwalen en ziektes.

Er is alle tijd voor een complete uitgebreide massage met aandacht voor details en specifieke plekken.

Effect

Verjongend en stimulerend, regenererend en diep ontspannend. Het geeft de ervaring van heelheid, compleetheid en verbondenheid van alle lichaamsdelen met jezelf.

Duur & prijs behandeling

De totale lengte van de massageafspraak is: 75 min ~ €90, 2 uur ~ €120, 2,5 uur ~ €145.
Jouw afspraak begint met een korte anamnese en eindigt met een kopje thee.

Praktische informatie

Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd. Je haar komt ook onder de olie, neem dus een muts of sjaal mee voor daarna. Trek oude kleding aan, zodat het geen probleem is als er een beetje olie op komt.